Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν 3ήμερο σεμινάριο Δημοσίων Σχέσεων από τη Globaltraining και το CIPR!

Διεθνής πιστοποίηση από το CIPR για Επαγγελματίες στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων

Ξεκινούν στις 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα τα προγράμματα πιστοποίησης CIPR Diploma στις Δημόσιες Σχέσεις και την Εσωτερική Επικοινωνία από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Επαγγελματιών Δημοσίων Σχέσεων Chartered Institute of Public Relations (CIPR) της Μεγάλης Βρετανίας. Ο φορέας εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον πολυεθνικό εκπαιδευτικό οργανισμό Globaltraining.

Η Globaltraining, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν εντελώς Δωρεάν ένα 3ήμερο σεμινάριο στις δημόσιες σχέσεις, παράλληλα με την έναρξη των μαθημάτων για το φετινό πρόγραμμα του CIPR.

Τα προγράμματα CIPR και σε ποιους απευθύνονται:
Το CIPR Diploma in Public Relations απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να εντρυφήσουν στη στρατηγική διάσταση του αντικειμένου. Το πρόγραμμα σπουδών του Diploma ενισχύει τις γνώσεις στις σύγχρονες εκφάνσεις των Δημοσίων Σχέσεων, όπως reputation management, εταιρική υπευθυνότητα και stakeholder theory, διαχείριση κρίσεων και PR Planning.
Το CIRP Diploma in Internal Communications είναι στοχευμένο προς τους έμπειρους επαγγελματίες των Δημοσίων Σχέσεων που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το επίπεδο των γνώσεών τους στην Εσωτερική Επικοινωνία. Σκοπός του προγράμματος είναι να αποκτήσουν τα στελέχη γνώσεις πάνω σε ανάλυση κουλτούρας οργανισμού, θεωρία και εφαρμογή εσωτερικών ελέγχων, διαχείριση αλλαγής, χρήση ερευνών για την ανάπτυξη στρατηγικής εσωτερικής επικοινωνίας, ενίσχυση του engagement μέσω αμφίπλευρης επικοινωνίας, ψυχολογία της επικοινωνίας και χρήση εσωτερικών δικτύων.

Λίγα λόγια για το CIPR:
Με έδρα τη Μ. Βρετανία, το CIRP μετρά ήδη 12.000 μέλη ανά τον κόσμο, καθώς βοηθά τους επαγγελματίες Δημοσίων Σχέσεων να ενισχύσουν τις στρατηγικές τους ικανότητες και να αποτελέσουν πολύτιμους business partners σε κάθε οργανισμό.

Η Globaltraining εισάγει τα προγράμματα CIPR στην Ελληνική αγορά:
«Ο τομέας των Δημοσίων Σχέσεων διαχρονικά προσελκύει πολλούς επαγγελματίες, οι οποίοι ωστόσο μπορεί να μην αντιλαμβάνονται πλήρως τις ειδικές γνώσεις που απαιτεί αυτή η ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία. Τα Diplomas του CIRP επιτρέπουν στους κατόχους τους να αισθάνονται σίγουροι για τις γνώσεις τους και τους βοηθούν να ξεχωρίσουν για τη στρατηγική τους αντίληψη και τον επαγγελματισμό τους», δηλώνει ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος, CIPR Course Leader και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρουμανία.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα CIRP Diplomas και το πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να απευθυνθείτε στη Globaltraining, στο τηλέφωνο 210 6722868, κα Χριστιάνα Μιχαηλίδου ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.globaltraining.org/programmes/cipr.

Δωρεάν 3 ήμερο σεμινάριο στις δημόσιες σχέσεις από το CIPR στις 28,29,30 Νοεμβρίου στην Αθήνα.